Selecteer een pagina
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
6 mei 2017 - 7 mei 2017
12:00 - 16:00

Locatie
Willem-Alexanderbaan


De D.S.R.V. “Laga” organiseert dit jaar voor de vijfde maal de Damen Raceroei Regatta. Na de voorgaande edities kijkt de organisatie al weer vooruit om tijdens de vierde editie wederom een uniek evenement neer te zetten. De afgelopen drie jaar heeft de wedstrijd een succesvolle opstartfase gehad en meteen een stevige groeispurt overleefd.

Waar de focus van de Damen Raceroei Regatta eerder lag op deelnemers uit de subtop, is de focus van de wedstrijd dit jaar verschoven naar de wedstrijdroeier in het algemeen.

De focus van de organisatie ligt op het optimaal ondersteunen van de roeier tijdens het neerzetten van zijn/haar prestaties. De organisatie stelt dan ook alles in het werk om alle randvoorwaarden, die nodig zijn om een topprestatie te leveren, te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voedzame lunch voor de roeiers, een massage tussen de races door en leenfietsen voor coaches.

En hierbij speelt Massageteam4U dit jaar een rol. Beide dagen, zaterdag 6 en zondag 7 mei, zullen zes masseurs paraat staan om de roeiers te masseren tussen de races door.

Meer over de Damen raceroei regatta