Selecteer een pagina
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
18 mei 2019
15:30 - 21:00

Locatie
Pieterskerk Leiden


De dag vóór de reguliere marathon organiseert de Marathon Leiden dit jaar voor de tweede keer de wandelmarathon. Over het parcours van de 10, 21 en 42 km wordt gewandeld in plaats van gerend.

Voor de wandelaars zijn sportmasseurs van Massageteam4U aanwezig, die GRATIS massages geven aan de wandelaars van de Leiden Marathon (alle afstanden).

Zij doen dit in de Pieterskerk, vlak bij de finish.

De masseurs zijn vanaf 15:30 uur aanwezig. De massages worden aangeboden tot ongeveer 21:00 uur.

Wandelaars die gemasseerd willen worden melden zich bij het inschrijfpunt. Er volgt een registratie en een korte intake. De masseurs behandelen de lopers op volgorde van aanmelden.

De behandeling duurt 10-15 minuten (ook afhankelijk van de drukte). De masseur stemt met de wandelaar af welke lichaamsdelen gemasseerd zullen worden.

Wandelaars die verwondingen of ernstige kramp hebben opgelopen tijdens de loop dienen zich eerst bij de EHBO-punten te melden. Het wordt op prijs gesteld als lopers zich eerst opfrissen voordat ze gemasseerd worden. Bij voorkeur neemt de loper een eigen handdoek mee naar de massage.

De massages zijn GRATIS en mede mogelijk gemaakt door MSP Opleidingen, de massage en gezondheidsopleidingen expert in de Randstad.

Meer informatie over de Leiden marathon