Selecteer een pagina

 

Het draaiboek is af, Massageteam4U is klaar voor de Leiden Marathon op zondag 21 mei aanstaande!
 
Bij de finish op de Koornbeursbrug, op de Garenmarkt in de dames- en herenkleedkamer en in een algemene tent, in de Pieterskerk en in de Stadsgehoorzaal (ten behoeve van de businessloop) zullen de vele masseurs (m/v) weer klaar staan voor de lopers van alle afstanden. Zij kunnen voor en na de loop een oppeppende of ontspannende massage krijgen. Ook langs de route, in Rijpwetering en Leiderdorp staan twee masseurs klaar om de lopers een duwtje in de rug te geven indien nodig.
 
Lopers die gemasseerd willen worden kunnen zich simpelweg bij de massagelocaties melden. Er volgt een intake en een hopelijk niet al te lange wachttijd. De masseur stemt de massage met de loper af. De massages starten om ongeveer 08:00 uur en duren tot ongeveer 17:00 uur.
 
Lopers hoeven geen eigen handdoek mee te nemen (mag wel natuurlijk). De massagetafels worden mede dankzij Mediart-Judan Medical voor elke massage afgedekt met schoon papier.
 
Lopers die tijdens de loop verwondingen of (hevige) kramp hebben opgelopen dienen eerst naar de eerste hulp (EHBO) te gaan.