Selecteer een pagina

Overname massageteam4U

Massageteam4U heeft het stokje overgedragen aan de SMC Academy, een opleidingsinstituut met sportmedische opleidingen en scholingen (onder andere de opleiding sportmassage en verzorging én de opleiding sportZORGmasseur).

De SMC Academy wil met de overname van massageteam4U masseur, sportmasseurs en (studenten) fysiotherapeuten kansen te bieden en ondersteunen in hun professionele carrière.

Wij zijn blij dat massageteam4U nu onder de vleugels van de SMC Academy door gaat en het is hun doel om dit massageteam te laten groeien en floreren!

Massageteam4U masseert de deelnemers van (sport)evenementen om ze voor te bereiden of te laten herstellen van een (sport)belasting. Het doel is de kans dat ze uitvallen door een blessure kleiner te maken. Voorafgaand aan een inspanning kan een stimulerende massage worden gegeven om spieren te activeren. Achteraf wordt meestal een sederende (ontspannende) massage te geven om afvalstoffen en vocht uit de spieren sneller af te voeren. Deelnemers die aan het (sport)evenement mee doen en reeds een blessure hebben kunnen, krijgen advies, ondersteuning en waar mogelijk verlichting.

Wil je je als masseur aansluiten bij dit team? Neem dan contact met ons op.