Selecteer een pagina

Vrijdagavond 27 november kwamen de deelnemers van Massageteam4U bij elkaar voor hun jaarlijkse social event. Deze events dienen niet alleen voor het sociale karakter, er was een Indonesisch rijsttafelbuffet uitgestald, maar ook voor kennisvergaring. Dit maal stond de workshop “Bestrijd zelf je pijn”, met de massagetherapie van dokter (anesthesioloog) Willy Halim, op het programma.

Deze eenvoudige, gezonde, goedkope en doeltreffende geneesmethode kan in principe iedereen leren. Met een stijve nek, een pijnlijke pols, een tennisarm of een golfelleboog hoef je niet per sé naar een dokter. Tal van alledaagse pijnen kun je heel goed zélf of samen met je partner verhelpen. Daarvoor bestaan massagetechnieken, zoals anesthesioloog Willy Halim ze in de pijnpoli van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop beoefent.
In zijn boek “Bestrijd zelf je pijn” zet de arts zijn werkwijze op een voor iedereen begrijpelijke wijze uiteen.

Eindelijk een handzaam boek over massage als middel tegen pijn. Goed dat dr. Willy Halim zijn jarenlange expertise op dit gebied met ons wil delen. Dankzij de heldere taal en de duidelijke illustraties is deze handleiding bruikbaar voor zowel de leek als de professional.

Nu zijn ook de masseurs van ons massageteam bedreven in deze aanpak van myofasciale pijn. Een extra reden om bij hen langs te gaan voor behandeling. Meer over de masseurs van Massageteam4U.

Presentatie van dr. Halim

[eyesonly level=”subscriber” logged=”in”]
Speel de presentatie(video) van dr. Halim online af.


[/eyesonly]
[eyesonly level=”author” logged=”in” hide=”yes”]
De presentatie is alleen beschikbaar voor ingelogde masseurs van Massageteam4U
[/eyesonly]